LG HOM-BOT SQUARE robotporszívó - VPARQUET

Új termék

Az LG 2014-es LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó újdonságáról elmondhatjuk, hogy titka nemcsak a formában rejlik, pedig az LG HOM-BOT Square a világ első négyzet alakú robotporszívója.

Bővebb leírás

ez a termék jelenleg nincs készleten,

169 900 Ft‎ Adóval

Egyéb infó

A LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó különleges forma, a dupla kamera, az eddiginél jóval hosszabb kefék lehetővé teszik a sarkok hatékony takarítását. Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívót különleges négyzetes formájának, könnyen kezelhető, ergonomikus kialakításának és legújabb technológiájának köszönhetően minden eddiginél alaposabb porszívózást tesz lehetővé. Használatával időt és energiát takaríthatunk meg. Engedd el magad, hagyd, hogy azLG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó helyetted dolgozzon.

A LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó VPARQUET modell több tartalék tartozékot és egy kiegészítő mop tartót tartalmaz a Hombot 3-hoz képest, emiatt különösen ajánljuk parketta takarításához.

A sarkok az erőssége

LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó különleges négyzet alakú kialakítás, valamint a korábbi modellekhez képest 1.5 cm-rel hosszabb oldalkefék lehetővé teszik a sarkok és a szegélyek mentén a lehető leghatékonyabb takarítást. Így az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó takarítási hatékonysága egyedülálló a sarkokban: 94%, ami jóval meghaladja a kör alakú robotporszívók teljesítményét. 

A robot tényleg lát a sötétben is?

Ezt a kérdést sokszor teszik fel vásárlóink. Íme a kézenfekvő bizonyíték: Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó új generációs II-SLAM kamerájával automatikusan kalkulálja a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet, felvételeket készít a szobáról és minimalizálja a bolyongást.

  • A felső kamera másodpercenként 30 képet készít. A LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó a képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét és térképezi fel a lakást.

  • Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó alsó kamerája egy optikai szenzora, amely méri a padlón az elmozdulási távolságot, valamint a legkisebb felületi változást is érzékeli.

Az okos robot gyorsan tanul és nem felejt

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó a feltérképezés és a takarítás után megjegyzi az útvonalat, illetve a lakás elrendezését. A következő takarítási ciklus során már memóriája segítségével igazodik el, így a második vagy harmadik alkalommal már sokkal pontosabban járja be a területet.

Szőnyeg a láthatáron! Kapcsolj turbó üzemmódba!

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy puha szőnyeg más takarítást igényel, mint a kemény padlófelület. Nos, az LG okos robotja az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó erre is gondol. Turbó üzemmódban a kefék fordulatszáma és a szívóerő maximális fokozaton működik. Ha aLG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó szőnyegre érkezik, a turbó üzemmód automatikusan bekapcsol. Ez a Smart Turbo fokozat pedig automatikusan visszaáll normál üzemmódba, amint a robot távozott a szőnyegről. Okos, ugye?

Alapos takarítás

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó kialakításánál hat teljesen automatikus és egy manuális üzemmód gondoskodik a lehető leghatékonyabb takarításról.

 Helyi takarítás

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó egyedi programja, amelyben egy általunk meghatározott felület takarítása történik egymás után kétszer, cikk-cakk üzemmódban. Különösen hatékony akadályokkal teli területen, illetve ott, ahol igazán elkél a segítség: például a konyhában, a főzést előkészítő területeken. Csak irányítsd a LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívót a takarítandó területre a távirányító segítségével, amit ezek után a készülék megjegyez és feltakarít.

További automatikus üzemmódok:

·       Cikk-cakk

·       Celláról cellára

·       Spirál

·       Turbo

·       Smart Turbo 

Kerüljük az ütközéseket!

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó használatával nem kell aggódni amiatt, hogy kedvenc tárgyaid megsérülnek vagy esetleg eltörnek. A LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó az elején lévő ultrahangos szenzoroknak köszönhetően érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. Az ultrahangos szenzorok széles ívben és pontosan érzékelik még az üveg vagy átlátszó tárgyakat is. Ezeket ugyanis más, infravörös szenzorokkal működő készülékek nem veszik észre, vagy csak ütközéskor észlelik.

Könnyen kivehető portartály

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó porgyűjtő tartályát úgy tervezték, hogy egyszerűen kivehető legyen. A tartályhoz könnyen hozzáférhetünk, csak robot felső részét kell megnyomni és a hordozófül segítségével kiemelni. Ez a megoldás egyszerű és kényelmes, ráadásul a por biztosan a tartályban marad, ahonnan porfelhő nélkül üríthetjük ki a szemetesbe.

Széles HEPA szűrő

A magas hatékonyságú HEPA kimeneti levegőszűrő a legkisebb porrészecskéket sem engedi át, így garantáltan pormentes, tiszta levegő kerül vissza lakásába mialatt az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó takarít.

Mikroszálas törlőkendő

A minden eddiginél nagyobb mikroszálas törlőkendő segítségével a takarítás még hatékonyabbá válik.

Gyermekzár

LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó kijelzőjénk gombjait zárolhatod is, hogy a kis kezek nehogy megnyomják a gombokat és galibát okozzanak.

Ütemezett takarítás

Szeretne minden nap egy ragyogó és pormentes otthonra hazaérni? Ezzel a funkcióval az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó akkor takarítja ki az otthonodat, amikor akarod. Lehet hetente, de kaár minden napra is be tudod előre állítani a takarítás időpontját.

Akkumulátor hosszú élettartammal

Az új, Li-ion Polymer akkumulátor akár 300 használat után is eredeti teljesítményének 90%-át nyújtja. Így kevesebbszer kell cserélni, amellyel pénzt takaríthatunk meg.

Alacsony zajszint

Az LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó zajszintje működés közben csupán 60 dB, így biztosan nem zavarja mindennapi életünket.

Általános jellemzők

Porgyűjtő kapacitás

0.6 l

Szűrő típusa

HEPA

Teljesítmény

18 W

Működési idő

100 perc

Töltési idő

3 óra

Smart Diagnosis

Igen

Zajszint (IEC) (Normál/Turbo)

60/62

Ütemezett takarítás

Igen (egyszeri/napi)

Oldalkefe

2

Felső kamera

Igen

Alsó kamera

Igen

Maximális szintkülönbség

1,5 cm

Tanulási funkció

Igen

Takarítási hatékonyság (sarkokban)

94%

Takarítási hatékonyság (széleknél)

93%

Takarítási hatékonyság (kemény padlón)

93%

Távirányító

Igen

Hangos ismertető

Igen (angol)

Némítás

Igen

Gombok

Érintő

Gombok zárolása

Igen

Akkumulátor típusa

LiPB

Akkumulátor kapacitása

14.8 V / 1900 mAh

Takarítás után visszaállás a töltőállomásra

Igen

Takarítás folytatása lemerülés esetén

Igen

Méret

340x340 mm

Magasság

89 mm

Súly

3 kg

Szín

rubinpiros

Vélemények

No customer reviews for the moment.

Írd meg véleményed

LG HOM-BOT SQUARE robotporszívó - VPARQUET

LG HOM-BOT SQUARE robotporszívó - VPARQUET

Az LG 2014-es LG  HOM-BOT SQUARE robotporszívó újdonságáról elmondhatjuk, hogy titka nemcsak a formában rejlik, pedig az LG HOM-BOT Square a világ első négyzet alakú robotporszívója.